Naša priča

O nama

O kompaniji

Kompanija Boja d.o.o. osnovana je 1991.godine sa sedištem u Beogradu. Počeli smo kao mala porodična firma koja je tokom dugog niza godina konstantno rasla i razvijala se. Put napretka rasta i razvoja uvek je bio i ostao naš imperativ. Bavimo se prometom boja, lakova, kao i više kategorija proizvoda iz oblasti građevinarstva. Naša ponuda obuhvata više od 10 000 artikala koje svojim kupcima nudimo kroz veleprodaju i maloprodaju. Imamo razvijenu široku distributivnu mrežu zahvaljujući kojoj smo u mogućnosti da naručenu robu isporučimo na Vašu adresu u najkraćem, unapred dogovorenom roku.

Naša vizije je od početka bila da postavimo visoke standarde kvaliteta i da za svoje kupce izaberemo i ponudimo samo najbolje.

Pored široke palete proizvoda, nudimo Vam i uslužno toniranje boja po raznim miks sistemima.

Boje umnogome mogu promeniti Vaš svet i transformisati Vaše životno i radno okruženje. Sve vaša kreativne ideje možete s lakoćom sprovesti u delo jer mi smo tu da Vam  na jednom mestu ponudimo sve što Vam je potrebno. Ukoliko niste sigurni šta bi bilo najbolje rešenje za Vas, tu smo da Vas posavetujemo. Tomom dugog niza godina stekli smo veliki broj vernih mušterija. Među njima su arhitekte, dizajneri enterijera, majstori, ali i kupci koji nisu iz struke, kojima vrlo rado izlazimo u susret i pomažemo u odabiru kako ne bi zaboravili neki važan detalj. Naši klijenti su takođe i velike kompanije i sistemi sa kojima imamo uspešnu saradnju.

Ono što Boju izdvaja i po čemu je prepoznatljiva je profesionalizam u poslu, poštovanje rokova, konstantno usvajanje inovacija, edukacija i praćenje trendova iz oblasti građevinske industrije.

Naš imperativ su zadovoljni kupci i zato vodimo računa o Vašem džepu. U našoj veleprodaji, kao i u našim maloprodajnim objektima imamo proizvode po povoljnim cenama, a često imamo i artikle po akcijskim cenama. Uspostavili smo saradnju isključivo sa renomiranim proizvođačima koji su prepoznatljivi ne samo po imenu nego i po kvalitetu i tradiciji koja stoji iza njega. Naš moto je „najbolji sa najboljima“.

Naš prodajni asortiman obuhvataju sledeće kategorije proizvoda: hidroizoacije, termoizolacije, lepila, fasade, boje i lakovi, razređivači, užarski program, ulja i maziva, HTZ oprema, molerski alat

Kompanije sa kojima sarađujemo i brendovi koje imamo u ponudi: Henkel, Jub, Isomat, Knauf, Sika, Zorka, Helios, Fima, Fim Kanjža, Austrotherm, Ceresit …   

nUDIMO PROIZVODE SAMO NAJBOLJIH:

OTKRIJTE BOJU
za sve što treba za Vaš svet u BOJI
Call Now Button